Direktlänk till inlägg 15 juli 2014

Fika, fika, fika och en liten film

Av Ann-Louise Ryrvik - 15 juli 2014 23:30

    


I fredags damp det ned ett litet brev där det stod att jag missat att besikta bilen och jag hade körförbud. Hoppsan, attans... Tiden går alldeles för fort. Jag har tänkt på det flera gånger men så rullar dagarna. Som tur var fick jag en tid för besiktning redan idag, tisdag. Jag tog Johan med mig som sällskap. Vi anlände just in time, och besiktningen var snart gjord. Det var bara bra med allt. Sköönt.


Vi hade inte ätit någon frukost så vi var tämligen hungriga och letade fatt i ett fik och köpte varma panini. Mmm Mätta och nöjda begav vi oss ut på stan och shoppade ett par skjortor och en tröja till Johan och otippat en jacka till mig. Jag är ju jackoman som många av er vet. Det var dags att sticka vidare, men innan vi lämnade Alingsås, som ju är Sveriges cafétätaste stad om jag inte missminner mig, så var vi ju tvugna att pressa ned något litet på anrika Ekstedts bageri  http://www.ekstedtsbageri.se/. Det ångrar man inte även om man rullar därifrån sen :-).



 




 

Sötast katten kom och verkade försöka imponera på Johan med sina klösbedrifter på trädet. Klöste, kikade, klöste lite till, kikade lite till....




 


... och hamnade så småning om i Johans knä, med ett visst intresse för kakfatet.



Sen drog vi vidare till Trollhättan för att slutligen hamna i Uddevalla. Jag skulle lämna in min dator till Elektronikhuset för att få den fixad och det var bara butiken i Uddevalla som hade hand om Mac. (Så nu sitter jag och slår på gubbens pc :-(. Inte ledsen att jag bytte :-) ) Nu var vi sugna på glass och när vi nu ändå hade för att lämna in datorn där var det lika bra att fika lit e ;-). Ha ha. Mycket fika blir det, men nu får det vara slut på det.... i alla fall ett par dar ;-).



 

Johan valde Lejonet & Björnen http://www.lejonetochbjornen.se/ och jag tog Yoghurtglass med jordgubbar och vit choklad. Mums allt sammans, men Johan valde nog bäst.



Här kommer en liten film jag gjorde för några dagar sedan. Det var dag två med projektet snurra. Tycker att han är redig. Han snurrar tydligt åt vänster. Jag har inte gjort något sedan dess, men ska försöka få honom att ligga stadigt högre upp, lite som jag hade med Gustav.


(Om inte rutan nedanför fungerar;

https://www.youtube.com/watch?v=yRtCnzTeiVM&list=UUmk5cQgFO1XUl83tVR69hCQ  )




Tack å hej leverpastej!







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards