Alla inlägg den 4 juni 2007

Av Ann-Louise Ryrvik - 4 juni 2007 23:13

Inte beror det på alkoholhaltiga drycker utan på en elak förkylning... Den har ruvat sedan hönskursen förra veckan och ett tag trodde jag att det var fågelinfluensa ;-P. Den låg och lurade för att slå till denna helg och ridkursen för Christina Drangel. (Många kurser är det!!!! Håller man inte kurs så går man....) 

Inget ont som inte har något gott med sig... som jag skall komma till.

Jag har ju varit lite bekymrad inför helgens kurs för våren har varit så hysterisk och det har blivit så lite ridet med Junge. Det är ju lite pinsamt att komma på kurs och ha gått BAKÅT i utvecklingen. Beslutade mig ändå för att det bara var att lägga korten på borden och visa hur "rôten" (övers. värmländska för rutten, dålig, usel ) man är.

Så jättesjuk, jätte trött och allt annat jätte ni kan tänka er, plus med en häst som är oborstad, oriden och allt annat O ni kan tänkar er, anlände jag till Kungälv och Mariebergs gård.

Berättade som det var för den närvarande skaran och satte mig bara på hästen för att börja om från ruta noll.


Det gick dock bra! Junge var osedvanligt lugn och icke-psykotisk. Tydligen enl. närvarandes utsago var min sits jättefin. Svårt att tro men det var många som sa det. Jag tyckte jag satt som vanligt jag. Sanningen är nog den att jag inte försökte göra något. Annars är jag alltid så ambitiös och försöker och då blir det för mycket av allt. Nu ORKADE jag inte vara ambitiös eller ens bry mig nämvärt och DÅ blir det bra. Något att tänka på. Det gäller att försätta sig i samma sinnesstämning. Ett par snapsar innan kanske vore bra ;-D, undrar om det räknas som doping =D?

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards