Direktlänk till inlägg 10 mars 2010

Så har han gjort det igen!!!!!

Av Ann-Louise Ryrvik - 10 mars 2010 01:15


Attans Loke! Det blev inget med den adoptionen....


Efter några dagars umgänge gick det åt fanders. Loke har verkligen duttat och gullat med den lille. Gnäggat efter honom på nätterna då de varit ifrån varandra och hängt med honom på dagarna. Vi var SÅÅÅÅ nöjda hemma. Jag och "gubben" förundrades över att det gått så bra. Fantastiskt. Så roligt att de kommer så bra överens och så skoj de har tillsammans.


Putte och Loke


Loke och Putte


Jag hade dem under ständig övervakning för säkerhetsskull, så att jag skulle se om det skulle bli något spänt läge. Jag och gubben pratade om att det nog skulle gå bra. De småsprang bredvid varandra och livet lekte. Så skulle Putte göra en sväng, halkar och ramlar. Gissa vem som dök på honom som en bengalisk tiger!?!  Eländes jäkla skit! Gissa vilken tant som snabbt var på plats och bröt??!?!? Som tur är bröt Loke omgående när jag kom instormandes.


Efter en del oro och tillkallande av veterinär m.m så verkar det gått bra. Puttefnask är lite tilltufsad och har en "lårkaka" på halsen där "the Evil" satt tänderna i honom. Ibland är det svårt att förstå logiken i vissa beteenden. En liten pluttig åring som man stått och gosat med i flera dagar....


Nu får Puttefnask repa på sig och sedan är det Junge och Milou som får vara polare istället. Det var ju egentligen den ursprungliga tanken, men det hade varit trevligt om han kunnat gå med Loke och Cazal. Går det inte med en sån liten kille så är nog dessa herrar dömda till ett liv i endast varandras sällskap.

(Så länge det nu varar. Man vet ju inte när hingsterierna blir för kraftiga, de kanske kommer i luven på varandra vilken dag som helst och de inte heller kan gå ihop. Då blir det nog snipp-snapp-snut (kastrering) och så var hingsttiden slut eller möjligtvis enskilt boende... Hmmm den dagen den sorgen.)


Puttefnask verkar trivas ganska bra med att bli extra ompysslad. Idag var Annika här och tog en promenad med honom. (Konstigt jag har många "spekulanter" på honom som kan tänka sig att sköta om honom, adoptera honom eller bara komma och klappa ;-) ). Kan det bero på att detta må vara världens underbaraste lille hingstunge. Bedårande. Hjärtat smälter och man vill bara ta hand om honom. Finns bara ett ord - LJUVLIG!


                     

                   Puttefnask inspekterar omgivningarna.

                    Soptunnorna ser lite underliga ut....

 
 
Emelie

Emelie

11 mars 2010 01:17

Lille puttefnasken :( Synd att det blev så igen nu då :( Hoppas på att det blir bättre framöver... Kommer gärna och pysslar med Jumge någon dag jag :) Rykta lite häst är ju så underbart! :) Ha det gott sålänge!

http://www.babbstaff.wordpress.com

 
Ann-Louise

Ann-Louise

11 mars 2010 01:29

Hola Emelie!
Ja, det var tråkigt. Synd! Det verkar ändå som Loke gillade honom och gör det än. Konstiga instinkter som tar över.
Du är så välkommen så! Kom när du vill, ring bara innan så jag är hemma.
Ha de!!!

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
Lin

Lin

11 mars 2010 06:41

Hälsa Aniika att de är fina ihop:)
Klart att många vill pilla med denna vackra gosse!!
Han ser fin ut på bilden, det ska bli trevligt att se honom växa och bli en ståtlig häst :)
Kramar i mängder

http://www.dogsandroses.wordpress.com

 
MariaY

MariaY

11 mars 2010 06:45

Knepigt! Tur att det gick bra ändå med lillplutten.
Vi går o bävar här för att alla valackerna nu behöver flyttas ihop i en stor hage för att få mer att pyssla med (istället för att äta stolp...) Hur ska det gå med vår lilla Hottis ihop med de riktigt stora grabbarna... Fast de är ju utan kulor allihop.

Blir det nåt knas i signalsystemet för Loke när den lilla lägger sig? Har märkt att hästarna hos oss reagerar ganska mycket när Hottis envisas med att rulla sig i ridhuset. De kan liksom inte fokusera på nåt annat förrän han är på benen igen. Rulla sig är väl nåt man egentligen gör "i tur och ordning" i flocken, eller?

http://cowgirlup.bloggagratis.se

 
Kryddan

Kryddan

11 mars 2010 08:38

Vilken tur att han överlevde och att det inte gick värre. Du får köpa en till i samma ålder och storlek så kan dom gå ihop! Hehe... Vilken ras blir det nästa gång?
Kram, Kryddan

http://kryddan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Madelene Och Bea

11 mars 2010 09:27

Hejsan :) Nu har vi varit inne och kollat på Puttefnask (Ex:et) gud vad fin han är. Han ser ut att stormtrivas, skönt att veta att man kan följa hans färd från ful ankunge till en vacker svan. JÄTTE FINA BILDER på alla dina djur, nyfiken fråga vad är det för kamera som ger sådanna fina bilder, eller det kanske är din kamera man som är bäst.??? Nu väntar vi på att Samanta skall föla, hon har tydliga tecken på detta och Putte fnask skall bli storebror :) Pussa lilleman från oss. Många kramar Madelene och Bea

 
Ann-Louise

Ann-Louise

11 mars 2010 09:48

Lin; Mmm han verkar helt okey. Skönt. Skönt också med Ia's njure!!!! Gött!

Maria Y; Ja man blir lite bekymrad att något ska hända, samtidigt måste de ju leva också.... Det är väl inte så ovanligt att sånt händer som Loke gjorde... Det är instinkter. Lite som hundlekar som helt plötsligt ändras från lek till allvar utan direkt orsak.

Kryddan; Nä nu är det NOCK!!!! Inte en häst till! De jag har nu ska jag ha tills jag blir 70...
Har vi hört den förut ;-) ? Never say never, fast nu ligger det ytterst nära tillhands. Det är vanvett...

Madelene och Bea; De finaste bilderna har Emelie Lindohf tagit. Det är de som har rubrik "Nu har hon gjort det igen!!! två och tre. Det är de fina bilderna.
De andra har jag tagit och jag har en Nikon D90 med en 300 objektiv. (eller vad det heter :-) Nu visar jag nivån på min kunskap. Ha ha. Jag tittar bara i hålet och trycker fniss fniss)
Spännande att se hur lillebror ser ut.
Kram på er!!!

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lena N

11 mars 2010 11:35

Åhh! Bild nummer två är som en exklusiv chokladpralin! Den skulle du göra affisch av, då vill jag ha en sån...

Jag tror att om "Junior" får ett namn som han kan bära med heder istället för Puttefnask så kommer även Loke att ge sig med tiden. Även bland människor är töntnamn en orsak till mobbing. Obs skämt!

Kramen

 
ylle

ylle

11 mars 2010 13:24

Det är nog de där eländes testosteronerna som ställer till det! Kanske ville Loke bara helt "vänligt " hjälpa den lille upp igen (HÄR ska INGEN ligga ner utom jag...) ??
Ja bild nr 2 är verkligen mogen för att bli en poster av!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Kim

Kim

11 mars 2010 19:35

Så fina hästar :)

http://kims.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards