Direktlänk till inlägg 3 december 2011
Jag är egentligen ingen husmoderlig typ, fast jag gillar nybakt bröd. Jag har hittat ett enkelt Bondbröd med durumvete som jag gör ibland. Mmmm. Gott! Jag har hittat ett bullrecept som gör att bullarna inte blir "kaststjärnor". Fantastiskt. Det jag har saknat är ett grovt, enkelt bröd eftersom jag föredrar grovt bröd. Nu har jag hittat det. Tjohoo. Busenkelt och gott.
Look!
ETT;
TVÅ;
TRE;
Perfekt. Godast dan efter och framåt.
Någon som är sugen på receptet? Det kommer här!
Hotel Swanias filmjölkslimpa (2 limpor)
5 dl vetemjöl
3 dl rågsikt
3 dl grahamsmjöl
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
1 l lättfil
1/2 dl olja (solros- eller rapsolja)
2 dl mörk sirap
4 dl blandade gryn & frön (tex solrosfrö, hirs, linfrö, rågkross)
Blanda de torra ingredienserna, Rör ned fil, olja och sirap. Blanda väl!
Häll upp smeten i två smorda och bröade 1.5l formar. Grädda i 175 grader ca 100 minuter.
Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul. Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 |
6 | 7 | 8 |
9 | 10 |
11 |
|||
12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 | 28 |
29 |
30 | 31 |
||||
|